Начало » За нас

За нас

 

   "Фърниш" ЕООД е  фирма с богат опит в проектирането, производството, доставката и монтажа на мебели по проект.

 Ние от Фърниш сме изцяло ориентирани към производство на мебели по проект, обзавежда за дома и офиса.

 Ние от Фърниш знаем, че днес потребителят желае персонализиране като израз на неговия индивидуализъм повече от всякога. От автомобил, мобилен телефон до мебели по проект, ние от Фърниш знаем, че очаквате подробни варианти, които да отговарят на индивидуалния Ви начин на живот. Разгледайте нашите предложения за мебели по проект и сме сигурни, че ще откриете специалното обзавеждане, от което се нуждаете.

  Ние от Фърниш знаем, че очаквате качество, комфорт и дизайн за вашите мебели по проект.

 Убедени сме, че нашите мебели по проект ще отговаря на Вашите очаквания с разнообразие от възможности за превъзходен дизайн и конструкция от висококачествени материали. Качеството е най важният компонент, който изграждаме във всяка мебел по проект която правим.

  Ние от Фърниш знаем, че качеството „естетика” на един продукт е неразделна част от неговата практичност. Без съмнение за потребителя е неудобно и изморително да си служи с продукти, които са объркващи, „лазят по нервите” и на които не може да се разчита. Въпреки това, въпросът за естетическите качества на един продукт винаги е бил труден за определяне по две причини: първо – трудно е да се говори за визуалните качества на даден продукт, понеже думите носят различно значение за всеки отделен човек. И второ: естетичните качества са съчетание от най-различни детайли, едвам уловими оттенъци, хармония и равновесие от цял набор визуални елементи. За да се съчетае всичко това и да се оцени правилно, е необходимо “набито око”, школувано с дългогодишен практически опит.

 Ние от  Фърниш осъществяваме индивидуален подход към избора на мебели за всеки отделен клиент, като едновременно с това се съобразява с конкретното пространство и желание за подбор на обзавеждането.
Когато се изработват мебели по проект е необходимо да се съобрази дизайна и функционалността  на крайния продукт, което е индивидуално за всеки.

Нашето сътрудничество с доказали се проектанти, собствената ни база  за изработка, транспорт, монтаж  и конкурентните цени  биха могли  да спечелят вашето доверие  в нас.

В случай  че проявите интерес към сътрудничество , бихте могли да се свържете с нас.

Актуално